Za delovanje te spletne strani in zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje uporabljamo piškotke. Več informacij glede uporabe piškotkov
AVTO JARC D.O.O.
Domov
Kontakt
RSS
Natisni stran
SERVISNE NOVICE
19.05.2017

Volkswagen Trailer Assist in Side protect

Ko parkiranje kombija s prikolico postane enostavno

V atriju celjskega sejmišča se lahko v času sejemskega četverčka tudi sami preizkusite v parkiranju dostavnega vozila Volkswagen Crafter opremljenega z asistenčnima sistemoma Trailer Assist in Side protect, ki ga je na sejmišče pripeljalo podjetje Porsche Slovenija. Kombi, ki ima povrh vsega še prikolico, skoraj sam parkira v parkirni prostor. Ne verjamete? Preverili smo.

»Izkušnje imam z vožnjo gasilskega kombija. Ampak tale sistem je super. Kombi so zelo približali avtu, počutiš se kot, da si v osebnem vozilu. Še nikoli prej nisem vozil prikolice in tole je res enostavno. Kar moraš narediti kot voznik je, da prestaviš v vzvratno prestavo, vklopiš sistem za parkiranje, ga nastaviš, gledaš v stranska ogledala, spustiš sklopko in parkiraš,« je povedal obiskovalec, ki se je že preizkusil v vožnji Volkswagen Crafterja s prikolico. To lahko do konca sejemskega četverčka storite tudi vi. Prijavite se lahko neposredno na sejmišču ali na spletni strani.

Da so nad asistenčnima sistemoma Trailer Assist in Side protect, s katerima je opremljen Volkswagen Crafter, obiskovalci navdušeni, zatrjuje tudi inštruktorDavor Oven. »Ljudje so zelo zadovoljni, pravijo, da je vrhunsko. Za volan smo že posadili obiskovalce, ki v življenju še nikoli niso vozili kombija, kaj še le takšnega s prikolico in jim je parkiranje uspelo v prvem poskusu,« je povedal Oven. Sistem sicer zelo olajša parkiranje, a kot pravi naš sogovornik, avto še vedno potrebuje voznika z znanjem parkiranja, ki mu bo dal prave informacije, kdaj in kako mora zaviti.

 

 

vir : http://www.avto.info/Obvestila/Ko_parkiranje_kombija_s_prikolico_postane_enostavno/


Naslov:
AVTO JARC d.o.o.
2000 Maribor
Matičkova ulica 35, Ptujska cesta 139
Telefon: +386 2 450 34 00
Telefaks: +386 2 450 34 19
E-pošta: servis@avtojarc.si
Internet: www.avtojarc.si
Delovni čas:

Prodaja:
Ponedeljek – Petek : 08:00 – 18:00
Sobota : 08:00 – 12:00

Servis:
Ponedeljek – Petek : 7:30 – 17:00
Sobota : 8:00 – 12:00

Nadomestni deli :
Ponedeljek – Petek : 8:00 – 17:30
Sobota : 8:00 – 12:00

MOBILNA GARANCIJA ( VW IN SEAT ) : 080-19-18 MOBILNA GARANCIJA ( AUDI ) : 080-19-15 PRODAJA NAVIGACIJSKE OPREME - GARMIN , ZENEC ...
Na tej poslovalnici najdete:
Hitri dostop do :THULE http://www.thulegroup.com/en/GARMINhttp://www.garmin.siABT PREDELAVE VOZIL PRI AVTO JARC