Get in Touch
Pomaknite se navzdol
//Blog

P308 SLOVENSKI AVTO LETA

Novi PEUGEOT 308 izbran za Slovenski avto leta 2023 16. januarja 2023 je žirija izbora »Slovenski avto leta« razglasila novi PEUGEOT 308 za zmagovalca med 25 kandidati in 5 finalisti. Peugeot je tako že tretjič v zgodovini izbora zmagovalec avta leta, s serijo 300 pa je bil finalist kar štirikrat. Prvi naziv mu je prinesel..

Preberi več
  • 0 Comment

Pregled vozil na zalogi na dan 7. 3. 2023

18 maja, 2022Kategorija : Novosti

Oglejte si našo aktualno ponudbo novih in rabljenih vozil, ki jih imamo trenutno na zalogi. Celotno ponudbo vozil si lahko ogledate na tej povezavi. Več vozil si lahko pogledate tukaj.

Preberi več
  • 0 Comment

Od kod prihaja vaša elektrika?

Tags :

V času, ko na poslovanje podjetij vse bolj vplivajo tudi stroški elektrike, je še bolj pomembno, od kod ta prihaja. Za podjetja najvarnejša, hkrati pa za prihodnost tudi najugodnejša in trajna rešitev je pridobivanje električne energije iz lastne sončne elektrarne. Ste tudi v vašem podjetju ugotovili, da so stroški za elektriko v zadnjih mesecih močno..

Preberi več
  • 0 Comment

Zdaj je čas za lastno sončno elektrarno

Tags :

Nepredvidljive cene elektrike lahko močno vplivajo na družinski proračun. Kot kažejo dogodki v zadnjih tednih in mesecih, lahko pomeni to za žep običajnega porabnika tudi občutne podražitve. Napočil je trenutek za preklop v razmišljanju in korak v drugo smer. Čas je za sončno elektrarno. Iz cone udobja, v kateri nam doslej o tem, od kod..

Preberi več
  • 0 Comment

Krepitev prepoznavnosti znamke MOON

Tags :

Spoštovani partnerji, za krepitev prepoznavnosti znamke MOON nadaljujemo z aktivnostmi, ki vam jih v nadaljevanju podrobneje predstavljamo. MOON V MEDIJIH: ODDAJA AVTOMOBILNOST S predstavniki oddaje Avtomobilnost (RTVS) smo se dogovorili za snemanje treh oddaj na temo znamke MOON in e-mobilnosti. Prva, ki je v ospredje postavila slovenski hranilnik MOON, ki smo ga razvili skupaj s..

Preberi več
  • 0 Comment

SEAT CONNECT – Živite pogumno, živite bolje.

Tags :

Vse je povezano. Vaš SEAT. Vaš svet. S storitvami SEAT CONNECT imate vse pri roki. Tako, kot mora biti. Brezhibno sinhronizirano. Vse, kar potrebujete Prek aplikacije SEAT CONNECT (za iOS in Android), portala MySEAT ali vašega infotainment sistema. Upravljajte vse na enem mestu. Od varnostnih funkcij, oddaljenega dostopa, pa vse do spletnega infotainmenta. Olajšajte si življenje. Vedno na spletu. Vedno..

Preberi več
  • 0 Comment

Vzdrževanje in servis – Vaš polni potencial.

Tags :

Zagotavljanje zmogljivosti. Optimalna učinkovitost. In večja varnost. Prilagojeno vzdrževanje. Čas za servis? Vsi dodatki Strokovnjaki za znamko SEAT. Originalni deli. Pri prav vsakem servisu. Vedno le najboljše. Vzdrževanje. Potrošni material Vsi potrebujemo pozornost. Tudi vaš SEAT. Zamenjava pnevmatik. Zamenjava zavornih ploščic in diskov. Tu smo, da bi vam pomagali. Obožujemo gibanje. Prednosti

Preberi več
  • 0 Comment

SEAT for Business – Dober posel je lažje zvoziti z dobrim partnerjem.

Tags :

Naj vaš vozni park izstopa. Naj vaše podjetje ostane v koraku z napredkom. Visokokakovostni modeli. Angažirani strokovnjaki. Stremenje k napredku. Izkoristite posebne ugodnosti! Posebne ugodnosti za podjetnike Izkoristite ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas, in sicer lahko službena vozila odpeljete že od 173€* na mesec, brez začetnega pologa. *Več si lahko preberete tukaj. Ugodnosti za podjetja…

Preberi več
  • 0 Comment

7 nasvetov za popolni zavoj

Tags :

Za številne voznike so ovinki izziv, kjer preizkušajo svoje vozniške sposobnosti Zmanjšanje hitrosti pred vstopom v ovinek, izbira najširšega možnega kota in pospeševanje iz ovinka so ključni dejavniki za varno premagovanje ovinkov. Nova SEAT Ibiza FR s 15 mm nižjim podvozjem in 18-palčnimi platišči zagotavlja maksimalen oprijem in stabilnost Martorell, 28. 9. 2021 – Zavite ceste..

Preberi več
  • 0 Comment

SEAT Tarraco e-HYBRID – Je to najboljše iz obeh svetov?

Tags :

Je to najboljše iz obeh svetov? Ko se srečata polna moč na odprti cesti in mestna vožnja brez emisij. Prvi korak k bolj zeleni prihodnosti za vas in vašo družino. Priključite se za izjemno doživetje vožnje Kaj je priključni hibrid? SEAT Tarraco e-HYBRID ponudi natanko tisto, kar obljublja – priključi se na polnilno postajo in tako..

Preberi več
  • 0 Comment

Nedavni prispevki 01.


IMATE VPRAŠANJA ZA NAS

AvtoJarc © 2021, vse pravice pridržane.

Izdelava strani