Get in Touch
Pomaknite se navzdol
Nazaj domov

Zgodovina podjetja Avto Jarc

Smo družinsko podjetje od leta 1993 od kar imamo koncesijsko pogodbo za prodajo in servisiranje avtomobilov VW, VW Gospodarska vozila, Audi, od leta 2003 za Seat, od leta 2020 za Citroën in Peugeot in od leta 2021 za Suzuki. Ukvarjamo se tudi s prodajo in posredovanjem pri prodaji rabljenih avtomobilov. Naši začetki gredo v leto 1989, ko smo s prodajo rabljenih avtomobilov pričeli na posredniški način, skupaj z AVTO MOBIL, tedanjo obrtno dislocirano enoto v Mariboru. Leta 1996 smo zgradili sodoben servis na 1800 m2, z najnovejšo diagnostično opremo. V sklopu servisa imamo polnilno mesto za električna vozila. Prav tako smo okoljsko ozaveščeni saj smo leta 2021 zgradili sončno elektrarno na obeh lokacijah.

O nas
Poglej več
Nagrade

NAGRADE

Sponzorstvo

Podjetje Avto Jarc d.o.o. je imelo prvo podjetje v avtomobilski branži v Sloveniji ISO standard za prodajo in servis. Od leta 1997, ko ga do današnjih dni uspešno recertificiramo in nadgrajujemo do zadnjega, kot je ISO 2000/91.

Prav tako smo ponosni sponzor Nogometnega kluba Maribor, Odbojkarskega kluba Nova KBM Branik, Boštjana Klineta in festivala Lent! V času samostojne športne poti ekipe Team to aMaze smo bili del ekipe in ponosni sponzor smučarke Tine Maze z ekipo. V vseh teh letih smo prisluhnili številnim humanitarnim akcijam.

// how much

O nas

Vizija, Poslanstvo, Družbena odgovornost, Vrednoste

Ready To order Your Project ?


IMATE VPRAŠANJA ZA NAS

AvtoJarc © 2021, vse pravice pridržane.

Izdelava strani