Get in Touch
Pomaknite se navzdol
//Blog

Kako kupiti rabljen avtomobil pri Avto Jarc

Nakup rabljenega avtomobila predstavlja pomembno in kompleksno odločitev, daleč od vsakdanje rutine. Ta proces pogosto spremljajo zadržki in nezaupanje zaradi negativne percepcije, ki so jo rabljeni avtomobili pridobili skozi leta. Posledično je to vplivalo na zmanjšanje vrednosti celo kakovostnih rabljenih avtomobilov, ki so na voljo na trgu. V trenutnih razmerah se mnogi kupci soočajo z..

Preberi več
  • 0 Comment

Uvoz avtomobila po naročilu v Slovenijo

Uvoz avtomobila še nikoli ni bil enostavnejši. Razmišljate, da bi vaš naslednji abtomobil, ki ustreza vašim specifičnim željam pripeljali iz tujine? Prepustite uvoz avtomobila našim izkušenim strokovnjakom. Ko razmišljate o uvozu avtomobila v Slovenijo, je pomembno upoštevati več ključnih dejavnikov. Uvoz avtomobila ni zgolj finančna odločitev, temveč proces, ki zahteva poznavanje zakonodaje, tehničnih zahtev in..

Preberi več
  • 0 Comment

EKO SKLAD SUBVENCIJE 2023: ZA ELEKTRIČNE AVTOMOBILE – Pregled najnovejših sprememb!

Izkoristite subvencijo za električne avtomobile v letu 2023! V nadaljevanju preberite vse o višini spodbud in subvencij, ki so na voljo, spoznajte postopek oddaje vloge na Eko sklad in se seznanite z potrebno dokumentacijo. Subvencije za Električne Avtomobile 2023 Razmišljate o nakupu električnega avtomobila? Ostanite informirani o najnovejših spremembah subvencioniranja za leto 2023! Z nedavnim..

Preberi več
  • 0 Comment

Popravilo toče pri Avto Jarc

Obvladovanje posledic in popravilo toče na avtomobilu Značilnosti neurja lahko vašemu avtomobilu povzročijo škodo zaradi toče. Pri nas je postopek obravnave te škode preprost in priročen. Ponujamo jasna navodila o tem, kako ustrezno prijaviti škodo, ki je posledica toče, in o postopkih popravila. Poudarek dajemo predvsem na hladnem popravilu toče, ki je neinvazivna metoda obnovitve..

Preberi več
  • 0 Comment

CITROËN Ë-C4 ELEKTRIČEN

16 maja, 2023Kategorija : Novosti

Električna mobilnost v razredu ë-udobja – nova kompaktna limuzina CITROËN C4 IN Ë-C4 Električni Citroën ë-C4 ima povsem enake značilnosti kot izvedenka z motorjem z notranjim zgorevanjem. Njegova oblikovna zasnova, udobje in praktičnost so povsem identični. V mestu je možno z novim Citroënom ë-C4 zapeljati v predele z omejenim prometnim režimom, poleg tega pa ponuja..

Preberi več
  • 0 Comment

NOVI CITROËN C4 X in Ë-C4 X

16 maja, 2023Kategorija : Novosti

Novi CITROËN C4 X IN Ë-C4 X – električen Spoznajte novo kompaktno limuzino iz izbora znamke Citroën. Vsi motorji imajo popolnoma enake karakteristike z vidika udobja, dizajna in praktičnosti v notranjosti. EDINSTVEN IN ELEGANTEN KONCEPT Slog vozil ë-C4 X in C4 X temelji na dizajnu, ki združuje elegantno silhueto limuzine s sodobnim videzom SUV-ja. C4..

Preberi več
  • 0 Comment

Zakaj izbrati pooblaščeni servis: Odločitev, ki naredi razliko

4 aprila, 2023Kategorija : Novosti

Ko gre za vzdrževanje vašega vozila, je izbira pravega servisa ključna odločitev. Avto Jarc, pooblaščeni serviser za znamke Volkswagen, Audi, Seat, Volkswagen Gospodarska vozila, Peugeot, Citroën in Suzuki, ponuja številne prednosti, zaradi katerih je izbira njihovega servisa najboljša možnost za vas in vaše vozilo. V tem blogu bomo raziskali, zakaj je izbira pooblaščenega servisa odločitev,..

Preberi več
  • 0 Comment

P308 SLOVENSKI AVTO LETA

Novi PEUGEOT 308 izbran za Slovenski avto leta 2023 16. januarja 2023 je žirija izbora »Slovenski avto leta« razglasila novi PEUGEOT 308 za zmagovalca med 25 kandidati in 5 finalisti. Peugeot je tako že tretjič v zgodovini izbora zmagovalec avta leta, s serijo 300 pa je bil finalist kar štirikrat. Prvi naziv mu je prinesel..

Preberi več
  • 0 Comment

Pregled vozil na zalogi na dan 6. 11. 2023

18 maja, 2022Kategorija : Novosti

Oglejte si našo aktualno ponudbo novih in rabljenih vozil, ki jih imamo trenutno na zalogi. Celotno ponudbo vozil si lahko ogledate na tej povezavi. Več vozil si lahko pogledate tukaj

Preberi več
  • 0 Comment

Od kod prihaja vaša elektrika?

Tags :

V času, ko na poslovanje podjetij vse bolj vplivajo tudi stroški elektrike, je še bolj pomembno, od kod ta prihaja. Za podjetja najvarnejša, hkrati pa za prihodnost tudi najugodnejša in trajna rešitev je pridobivanje električne energije iz lastne sončne elektrarne. Ste tudi v vašem podjetju ugotovili, da so stroški za elektriko v zadnjih mesecih močno..

Preberi več
  • 0 Comment

IMATE VPRAŠANJA ZA NAS

AvtoJarc © 2021, vse pravice pridržane.

Izdelava strani