Get in Touch
Pomaknite se navzdol
Tags
Kategorije
//Krepitev prepoznavnosti znamke MOON

Krepitev prepoznavnosti znamke MOON

Tags :

Spoštovani partnerji,

za krepitev prepoznavnosti znamke MOON nadaljujemo z aktivnostmi, ki vam jih v nadaljevanju podrobneje predstavljamo.

  1. MOON V MEDIJIH:

ODDAJA AVTOMOBILNOST

S predstavniki oddaje Avtomobilnost (RTVS) smo se dogovorili za snemanje treh oddaj na temo znamke MOON in e-mobilnosti. Prva, ki je v ospredje postavila slovenski hranilnik MOON, ki smo ga razvili skupaj s podjetjem TAB Mežica, je že bila na sporedu. Preberite in poglejte oddajo.

VIDEO: ŽUPANI O ZELENI PRIHODNOSTI SVOJIH OBČIN

Z veseljem vam sporočamo, da je bila akcija, kjer smo nagovorili vse slovenske občine, izredno uspešna. Dokumentarni film o občinah in e-mobilnosti, v katerem smo predstavili poglede, vizijo in izzive nekaterih županov ter naših strokovnjakov, je na You tube kanalu dosegel že več kot 143.000 ogledov.

Opazili so nas različni mediji, ki so delili vsebino po svojih kanalih. S televizijo Planet TV pa smo se dogovorili za predvajanje filma, ki bo v soboto, 26. 3. ob 20. uri in v nedeljo, 27. 3. (ponovitev ob 13.10). Vabljeni k ogledu!

AKCIJA ZA GOSTILNE IN HOTELE

Skupaj z vami smo pripravili tudi načrt za komunikacijo z izbranimi gostilnami in hoteli. Tako kot občine so tudi oni potencialni uporabniki e-rešitev, saj je gostov, ki želijo med kosilom ali nočitvijo polniti svoje e-vozilo, vedno več.

  • PROJEKTI V PRIPRAVI:

AKCIJA SONČNE ELEKTRARNE

V pripravi je komunikacijska oglaševalska akcija za predstavitev in promocijo sončnih elektrarn. Članka in media plan najdete v prilogi, oba članka pa lahko objavite tudi na vaših lastnih medijih (spletna stran itd).

AKCIJE ZA VINARJE IN OLJARJE

Prav tako je v pripravi tudi akcija za vinarje in oljarje. Za začetek jim bomo poslali brošuro s predstavitvijo naših e-rešitev. Brošura z vabilom k sodelovanju (oz. svetovanju), bo poslana na približno 220 naslovov. Če tudi sami poznate koga iz sveta vinske trte ali oljčnih nasadov, nam sporočite, z veseljem ga uvrstimo (če že ni) na seznam prejemnikov brošure. Akcijo bomo podprli tudi z oglaševanjem.

PRODUKCIJA NOVEGA SPLETNA PORTALA: VRHUNSKA E-MOBILNOST

Pripravlja se tudi čisto nov portal, ki bo namenjen vsem vidikom e-mobilnosti: združili bomo vsa e-vozila naših znamk, vse produkte in e-storitve na enem mestu ter tako zainteresiranim uporabnikom omogočili lažjo pot de želenih informacij. Preden bomo portal lansirali, vas o tem predhodno obvestimo.

PRODUKCIJA VIDEA MOON

V načrtu imamo še predstavitveni video, kjer bomo pokazali realni izgled in uporabo MOON rešitev. Video bo namenjen za komuniciranje na vseh kanalih, tako na nacionalnih in lokalnih televizijah kot tudi v digitalnem okolju (družbeni mediji, spletne strani, YT …)

  • SPONZORSKA SODELOVANJA

DOGODKI

V aprilu smo generalni sponzor 4. konference o lokalni e-mobilnosti. V kolikor ste zainteresirani za udeležbo na konferenci, se lahko prijavite tukaj.

* * * *

Če se vam je ob branju teh novic porodila kakšna ideja ali misel ter bi jo radi delili z nami, nam prosim sporočite. Prav tako se oglasite, če rabite kakšne materiale ali nasvete glede komuniciranja znamke MOON … pa tudi če kaj pogrešate ali kaj novega predlagate. Za uspeh na področju e-mobilnosti znamke MOON so vsekakor potrebne tudi aktivnosti z vaše strani, pri katerih vas z veseljem podpremo!

Verjamemo, da lahko le s skupnimi močmi spreminjamo navade ljudi in prihodnost barvamo z zeleno!

Hvala in lep pozdrav,

Ekipa MOON

  • 0 Comment

IMATE VPRAŠANJA ZA NAS

AvtoJarc © 2021, vse pravice pridržane.

Izdelava strani