Get in Touch
Pomaknite se navzdol
Kategorije
//NOVI CITROËN C4 X in Ë-C4 X

NOVI CITROËN C4 X in Ë-C4 X

16 maja, 2023Kategorija : Novosti

Novi CITROËN C4 X IN Ë-C4 X – električen

Spoznajte novo kompaktno limuzino iz izbora znamke Citroën. Vsi motorji imajo popolnoma enake karakteristike z vidika udobja, dizajna in praktičnosti v notranjosti.

EDINSTVEN IN ELEGANTEN KONCEPT

Slog vozil ë-C4 X in C4 X temelji na dizajnu, ki združuje elegantno silhueto limuzine s sodobnim videzom SUV-ja. C4 X in električni ë-C4 X vam omogočata, da izberete motor, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

PETVRATNA LIMUZINA NOVE GENERACIJE 

Zaradi privzdignjenega podvozja na velikih kolesih in izčiščenih površin se zdi, da je novi Citroën C4 X pripravljen na akcijo. Povsem aerodinamičen profil ponuja razkošne površine. Njegov prednji del je prevzel najnovejše estetske zapovedi znamke Citroën: kromana dvojna puščica se razteza vse do dvonivojskih prednjih žarometov s tehnologijo 100 % LED.

NEPRIMERLJIVO SPLOŠNO UDOBJE

V notranjosti C4 X pride program Citröen Advanced Comfort® povsem do svojega izraza. Vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki ublažijo vse nepravilnosti na cestišču. Sedeži nudijo potnikom občutek sedenja v udobnem fotelju. Vsi potniki imajo na razpolago domiselna odlagalna mesta. Poleg tega je vsem na voljo veliko prostora za noge, kar velja tudi za zadnje sedeže. Do velikega prtljažnega prostora pa je možno enostavno dostopiti po zaslugi ravnega nakladalnega praga. 

Ë-C4 X Električni

  • Do 360km dosega po ciklu WLTP;
  • Motor razvije do 100 kW, kar je ustrezno 136 KM;
  • 3 načini vožnje (Eco, Normal in Sport) za sprostitev užitkov v vožnji brez emisij CO2.

C4 X

  • Na voljo z bencinskim ali dizelskim motorjem;
  • Motorji od 100 KM do 130 KM – samodejni ali ročni menjalnik

Več o Citroenu si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani.

Z veseljem ga lako preizkusite pri Avto Jarc. Naročite se na testno vožnjo na številki 024503400 ali preko maila prodaja@avtojarc.si 

  • 0 Comment

IMATE VPRAŠANJA ZA NAS

AvtoJarc © 2021, vse pravice pridržane.

Izdelava strani