Get in Touch
Pomaknite se navzdol
Kategorije
//Popravilo toče pri Avto Jarc

Popravilo toče pri Avto Jarc

Obvladovanje posledic in popravilo toče na avtomobilu

Značilnosti neurja lahko vašemu avtomobilu povzročijo škodo zaradi toče. Pri nas je postopek obravnave te škode preprost in priročen. Ponujamo jasna navodila o tem, kako ustrezno prijaviti škodo, ki je posledica toče, in o postopkih popravila. Poudarek dajemo predvsem na hladnem popravilu toče, ki je neinvazivna metoda obnovitve avtomobila. Pri nas ste v dobrih rokah, ko gre za obvladovanje in odpravo posledic toče na vašem avtomobilu.

Strokovno popravilo toče za različne zavarovalnice

V našem servisu se specializiramo za popravila toče in odpravo drugih poškodb, ki jih je avtomobilu povzročila toča. Ne glede na to, pri kateri zavarovalnici ste zavarovani, vam lahko pomagamo. Sodelujemo z več zavarovalnicami, vključno s Triglav, Sava, Generali in Porsche zavarovalnim zastopništvom. Naše dolgoletne izkušnje in tesno sodelovanje z navedenimi zavarovalnicami zagotavljajo, da bodo popravila vašega avtomobila opravljena hitro, kakovostno in brez zapletov. Prijava škode zaradi poškodbe toče je obvezna v najkasneje treh dneh od nastanka in jo je mogoče opraviti neposredno pri nas.

Zahteve za prijavo škode pri zavarovalnici

Postopek prijave škode po toči:

Ko narava udari z točo, je pomembno, da ste pripravljeni in veste, kako ravnati. Preden prijavljate škodo pri zavarovalnici, preverite, ali imate naslednje dokumente pri roki:

  • Popolnoma izpolnjen obrazec za odškodninski zahtevek.
  • Vaše prometno in vozniško dovoljenje.
  • Kopijo vaše zavarovalne police.
  • Policijski zapisnik ali evropsko poročilo, če sta na voljo.

Pomembno je tudi, da pravilno dokumentirate škodo: Zabeležite dogodek: Napišite datum in čas toče ter opišite poškodbe avtomobila. Fotografije
so odličen način dokumentiranja, zato poskrbite, da jih naredite takoj po nevihti.

Obrnite se na Avto Jarc: Pošljite informacije in fotografije ali se osebno oglasite pri nas. Strokovnjaki bodo ocenili škodo in vas vodili skozi nadaljnji postopek.

Komunikacija z zavarovalnico: Po oceni škode se posvetujte z vašim zavarovalnim agentom in se posvetujte o korakih za uveljavljanje odškodnine.

Za vas si pri Avto Jarc si prizadevamo, da je vsak korak procesa jasen in preprost. S svojim strokovnim znanjem vam bomo pomagali pri hitrem in učinkovitem popravilu škode, zagotovili vam bomo tudi vso potrebno podporo pri komunikaciji z zavarovalnico. Tako boste lahko čim prej nadaljevali z vožnjo brez skrbi.

Sezona toče v Sloveniji

Slovenija se v toplih mesecih, od aprila do septembra, sooča s sezono neviht, med katerimi lahko nastane toča. Toča velikosti fižola običajno ne povzroča škode, vendar lahko večja toča, ki dosega premer 2-3 cm ali več, povzroči znatne poškodbe na vašem avtomobilu. Pogosto so prizadeti avtomobilski deli kot so streha, pokrov motorja, prtljažnik, stekla, žarometi in ogledala.

Rešitev za vaš avtomobil

Kadar vas preseneti huda toča, se obrnite na strokovnjake pri Avto Jarc. Naši izkušeni serviserji bodo poskrbeli za odpravo vseh poškodb, ki jih je povzročila toča. Ni potrebe po obisku zavarovalnice, vse potrebne postopke lahko zaključite pri nas. Naši servisni svetovalci vam bodo pomagali pri izpolnitvi vse potrebne dokumentacije in poskrbeli, da bo vaš avto popravljen hitro, strokovno in kakovostno. Poleg tega vam lahko zagotovimo tudi nadomestno vozilo, ki je v skladu z vašo zavarovalno polico.

Metoda hladnega popravila toče

Hladno popravilo toče predstavlja tehniko, pri kateri brez potrebe po kleparskih ali ličarskih posegih odstranimo vse udrtine in poškodbe. S pomočjo specializiranih orodij se avtomobil vrne v prvotno stanje, pri čemer lak ostane nedotaknjen.

  • Prednosti hladnega popravila vključujejo:
  • Ohranitev izvirnega laka.
  • Brez vidnih znakov popravila.
  • Avtomobil ne izgubi na vrednosti.
  • Ohranjanje originalne tovarniške barve.

Da bi dosegli najboljše rezultate, je ključnega pomena, da je avtomobil temeljito očiščen in ustrezno osvetljen. Po temeljiti pripravi in označitvi poškodb, strokovnjaki zagotovijo enostaven dostop do poškodovanih območij. S končno uporabo specifičnih orodij, se avtomobilska karoserija vrne v popolno stanje, ne da bi pri tem ogrozili izvirnost laka. Rezultat je avtomobil brez kakršnih koli sledi popravil, ki ohranja svojo izvorno vrednost.

Postopek popravila toče korak za korakom

Ko se soočite s poškodbami toče na vašem avtomobilu, vam pri nas ponujamo hiter in učinkovit servisni postopek. Začnemo s fotografiranjem poškodovanih območij avtomobila, ki mu sledi ocenitev stroškov popravila. Naši strokovnjaki, ki so ne le izkušeni, ampak tudi odzivni in prijazni, vas bodo natančno seznanili z obsegom škode. Prav tako vam bodo svetovali, ali je pri manjših poškodbah sploh ekonomsko upravičeno uveljavljati kasko zavarovanje. Ko so vse formalnosti urejene, za vas poskrbimo še za vse potrebno v komunikaciji z zavarovalnico in posredujemo zahtevek za odškodnino.

O naročanju na servis, novicah iz avtoindustrije in katere avtomobile imamo na zalogi si poglejte na naši spletni stran.

  • 0 Comment

IMATE VPRAŠANJA ZA NAS

AvtoJarc © 2021, vse pravice pridržane.

Izdelava strani