Get in Touch
Pomaknite se navzdol
Kategorije
//Dnevi varnosti pri Peugeotu

Dnevi varnosti pri Peugeotu

2 aprila, 2024Kategorija : Novosti

Varnost v prometu se začne z dobro vzdrževanim vozilom, pri čemer igrajo ključno vlogo brezhibno delujoče zavore. Zato pri Avto Jarc dajemo velik poudarek na vašo varnost in varnost vaših najdražjih.

Dnevi varnosti pri Avto Jarc 

Zavedamo se, da so zavore ena izmed najpomembnejših varnostnih komponent v vašem vozilu. Pravilno delovanje zavornega sistema je ključno za vašo varnost na cesti, saj omogoča učinkovito zaviranje in preprečuje nesreče.

Zato so pri Peugeotu za vse voznike, ki želijo poskrbeti za svojo varnost in učinkovitost svojih zavor, pripravili posebno ponudbo v okviru Dnevov varnosti pri Peugeotu. V tem obdobju vam ob menjavi zavornih ploščic nudimo zavorne diske za simbolično doplačilo 1 €*! Ne zamudite te izjemne priložnosti, da poskrbite za svoje zavore in s tem za svojo varnost.

Posebne akcijske ponudbe PEUGEOT

Posebne akcijske ponudbe PEUGEOT

Poleg posebne akcijske ponudbe vas vabimo v naš servis, kjer bodo naši strokovnjaki z veseljem pregledali vaše vozilo in poskrbeli za vse potrebno, da bodo vaše zavore delovale brezhibno.

Ne pozabite, varnost na cesti se začne pri vas – zato ne odlašajte in izkoristite našo ponudbo. Pohitite, ponudba velja samo do 30. aprila 2024.

Zagotovite si mirno vožnjo in varnost za sebe ter svoje najdražje. Stopite v stik z nami za več informacij ali za dogovor o obisku našega servisa. Naši strokovnjaki so tukaj za vas, da zagotovijo, da vaše vozilo ostane v optimalnem stanju.

Dnevi varnosti pri Peugeotu

Varnost na cestah začne s popolnoma funkcionalnimi zavorami, ki so ključnega pomena za vsako vozilo. Ključno vlogo pri zaviranju igrajo zavorne ploščice, ki ob pritisku na zavorni disk ustavijo vozilo. V Peugeotu smo zavezani k promociji varne vožnje in želimo poudariti pomen pravilnega vzdrževanja in rednega preverjanja zavornega sistema. V sklopu Dnevov varnosti smo za vas pripravili izjemno promocijo: ob nakupu novih zavornih ploščic vam nudimo zavorne diske za simbolično ceno 1 EUR* za disk. Ne zamudite te priložnosti in si zagotovite termin pri vašem pooblaščenem serviserju Peugeot čim prej, saj je ponudba omejena do 30. aprila 2024.

*Posebna ponudba se nanaša na stranke, ki pri pooblaščenih serviserjih Peugeot zamenjajo zavorne ploščice. Stranka je upravičena do nakupa zavornih diskov po ceni 1 EUR za posamezen disk, kar pomeni, da komplet štirih diskov stane 4 EUR z DDV. Cena vključuje samo diske, medtem ko se cene zavornih ploščic in storitve menjave obračunajo po običajnih cenah servisa. Ta ugodna ponudba se lahko uporabi za zavorne ploščice in diske, kupljene in nameščene pri pooblaščenih serviserjih Peugeot in ni združljiva z drugimi akcijami ali popusti. Ponudba je odprta za vse znamke vozil, pod pogojem, da so ustrezni deli na voljo in da je zamenjava tehnično izvedljiva. Ponudba je omejena na fizične osebe do konca aprila 2024. Za več informacij se obrnite na svojega pooblaščenega serviserja Peugeot Avto Jarc.

Za podrobnejše informacije nas pokličite na 02 450 34 00 ali nam pišite na servis@avtojarc.si ali obiščite spletno stran Avto Jarc.

  • 0 Comment

IMATE VPRAŠANJA ZA NAS

AvtoJarc © 2021, vse pravice pridržane.

Izdelava strani