Get in Touch
Pomaknite se navzdol
Kategorije
//Pomladne ugodnosti za imetnike Porsche Group Card pri Avto Jarc

Pomladne ugodnosti za imetnike Porsche Group Card pri Avto Jarc

2 aprila, 2024Kategorija : Novosti

Pomlad je čas prenove in osvežitve, ne samo za naše domove, ampak tudi za naše jeklene konjičke. Pri Avto Jarc se zavedamo, kako pomembno je vzdrževanje vašega vozila, zato smo za vse imetnike Porsche Group Card pripravili posebne pomladne ugodnosti. Naj vaš avtomobil zablesti v novi sezoni z optimalnim delovanjem in svežino!

1. Posebna ponudba: 40 % popust na originalne kabinske filtre

Vaše zdravje in dobro počutje sta naša prva prioriteta, zato vam ponujamo 40 % popust na vse originalne kabinske filtre. Ne dovolite, da vas alergeni in prah ovirajo med vožnjo. Zamenjava kabinskega filtra pripomore k čistejšemu zraku v notranjosti vozila, zmanjšuje alergene in zagotavlja prijetnejšo vožnjo.

2. Ne pozabite na svoje brisalce: 30 % popust na metlice in sete brisalcev

Pomlad prinaša nepredvidljivo vreme in s tem večjo potrebo po učinkovitih brisalcih. Poskrbite za jasen pogled na cesto v vsakem vremenu z našo ponudbo 30 % popusta na vse originalne in Economy metlice ter sete brisalcev.

3. Varnost na prvem mestu: 30 % popust na originalne zavorne obloge in kolute

Za brezhibno delovanje zavornega sistema in vašo maksimalno varnost, izkoristite našo ponudbo 30 % popusta na vse originalne zavorne obloge in kolute. Ne glede na letnik vašega vozila, zagotovite, da bodo vaše zavore vedno v top stanju.

Veljavnost ugodnosti

Vse naše pomladne ugodnosti so na voljo od 1. aprila do 30. junija 2024. Ne zamudite priložnosti za izboljšanje vašega vozila in vožnje.

Pri Avto Jarc se zavzemamo za vaše zadovoljstvo in varnost. Izkoristite te fantastične pomladne ugodnosti in poskrbite, da bo vaš avtomobil pripravljen na vse, kar prinaša nova sezona. Obiščite nas in ne pozabite svoje Porsche Group Card – vaš ključ do izjemnih prihrankov!

Za podrobnejše informacije nas pokličite na 02 450 34 00 ali nam pišite na servis@avtojarc.si ali obiščite spletno stran Avto Jarc.

  • 0 Comment

IMATE VPRAŠANJA ZA NAS

AvtoJarc © 2021, vse pravice pridržane.

Izdelava strani