Get in Touch
Pomaknite se navzdol
Kategorije
//Novi Peugeot 308 že v salonu!

Novi Peugeot 308 že v salonu!

Neizmerno zapeljivi novi PEUGEOT 308, ki nedvomno pripada visokemu razredu, vas bo očaral s svojim mogočnim karakterjem in dinamičnostjo. Če želite maksimalno izkoristiti čisto vsak trenutek v vozilu, se lahko zanesete na inovativne in kakovostne tehnologije novega voznikovega mesta Peugeot i-Cockpit®, ki bo popestrilo vaše izkušnje v vožnji. Privoščite si udobje, ki vam med vožnjo ponuja najboljšo kombinacijo učinkovitosti in zmogljivosti po zaslugi pestre palete hibridnih, bencinskih in dizelskih motorjev.

Že na prvi pogled vas bo očarala neizmerno zapeljiva podoba novega PEUGEOTA 308, ki izžareva svojo pripadnost visokemu razredu. Kot prvo vozilo na svetu nosi najnovejši PEUGEOTOV logotip, to je brezčasni identifikacijski simbol znamke, v katerem se zgodovina prepleta z ultra modernim videzom. Emblem s sodobno tipografijo se veličastno bohoti na okrasni maski. Na pokrovu motornega prostora pa lahko opazimo monogram 308, ki skupaj s celotnim prednjim delom naznanja preporod.

VOZNIKOVO MESTO

Nove izkušnje z voznikovim mestom PEUGEOT i-Cockpit®

Novo voznikovo mesto PEUGEOT i-Cockpit® je nedvomno ergonomsko zasnovano in intuitivno, saj ponuja enostaven dostop do vseh skrbno zasnovanih funkcij, s katerimi bo čas, ki ga preživite v vozilu, kakovostno izkoriščen.

  • Na novem ogrevanem volanu manjših dimenzij so zbrana vsa upravljalna stikala: avtoradio, medijski sistem, telefon in sistemi za pomoč pri vožnji.
  • Nova digitalna instrumentna plošča v višini očii ali digitalna s holografskim 3D zaslonomi.

PEUGEOT i-Cockpit® je enostavno dostopen vsem potnikom, ki si medsebojno delijo izkušnje v vožnji:

  • Novi zaslon na dotiki, ki omogoča intuitivno rabo in prikaz vsebine v več oknih ter nova virtualna stikala i-togglesi.
  • Nova sredinska konzola s številnimi odlagalnimi mesti.

TEHNOLOGIJA

Užitek v vožnji, kakršnega si zaželite.

Novi PEUGEOT 308 je opremljen s številnimi sistemi za pomoč pri vožnji in izvajanju manevrov, ki vam zagotavljajo več udobja in varnosti, kot na primer:

  • nova kamera za vzvratno vožnjo visoke ločljivosti pod kotom 180 stopinji,
  • pomoč pri parkiranju pod kotom 360° po zaslugi štirih kameri,
  • nadzor mrtvega kota z dolgim dosegomi.

Poleg tega pa vas spremlja na poti do polsamodejne vožnje:

  • s prilagodljivim tempomatom s funkcijo Stop & Goi,
  • z aktivno pomoč pri zadržanju na voznem pasu.
  • 0 Comment

IMATE VPRAŠANJA ZA NAS

AvtoJarc © 2021, vse pravice pridržane.

Izdelava strani