Get in Touch
Pomaknite se navzdol
Kategorije
//Tekstilne preproge za Peugeot in Citroen po 12 eur

Tekstilne preproge za Peugeot in Citroen po 12 eur

Čudovite tekstilne preproge oz. tepihi za avto, gumi tepihi in prtljažna korita za ohranjanje urejenega videza in lažjega čiščenja. Pri nas dobite tudi vlečne kljuke, na voljo tudi obvezna in dodatna oprema za avto. Z lastno proizvodnjo zagotavljamo stabilno zalogo, izjemno kakovost in številne možnosti prilagajanja tekstilnih tepihov. Za vse znamke, modele in generacije avtomobilov.

Natančno prileganje

Tekstilne preproge so izdelane točno po meri in se natančno prilegajo posameznemu modelu vozila. Vsi avtomobilski tepihi so opremljeni z varnostnimi čepi za dodatno varnost.

Kakovostni avto tepihi

Tekstilni tepihi so izdelani iz kakovostnega tekstila in sicer iz 100-odstotnega polipropilena. Tekstilne preproge so izredno trpežne, mehke in ne prepuščajo tekočine. Naše avto preproge so kakovostne izdelave elegantnega videza in mehke na otip.

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

Tekstilne avto preproge so enostavne za vzdrževanje. V večini primerov je dovolj le uporaba sesalnika. Če je madež na njih trdovratnejši, se morajo tekstilne preproge našamponirati, sprati z vodo in nato posesati.

Zanesljiva namestitev

Tekstilne preproge za avto ne drsijo in se ne premikajo, robovi pa se ne vihajo. Zanesljivo nameščanje se izvede s pomočjo varnostnih čepov, ki preprečujejo premikanje tekstilne preproge pod pedalke vozila in s tem povečajo varnost med vožnjo.

Preproge za PEUGEOT

Preproge za Citroen

  • 0 Comment

IMATE VPRAŠANJA ZA NAS

AvtoJarc © 2021, vse pravice pridržane.

Izdelava strani