Get in Touch
Pomaknite se navzdol
Kategorije
//Odkrijte izjemno ponudbo avtomobilov Suzuki v Avto Jarc

Odkrijte izjemno ponudbo avtomobilov Suzuki v Avto Jarc

2 aprila, 2024Kategorija : Novosti

Razmišljate o nakupu novega avtomobila? V Avto Jarc vas čaka razburljiva izbira avtomobilov Suzuki, ki združujejo slog, varnost in inovativno tehnologijo. Pridite in odkrijte našo ponudbo, ki zadovolji vsakega voznika.

Suzuki v Mariboru: Avtomobili na zalogi

1. Suzuki Swift – Mestni raziskovalec: 

Če iščete dinamičen in agilen mestni avtomobil, je Suzuki Swift vaša idealna izbira. Z znano zanesljivostjo, naprednimi varnostnimi funkcijami in izjemno gorivno učinkovitostjo je Swift popoln sopotnik za vsakodnevne avanture po mestu.

2. Suzuki Vitara – Pustolovščina brez meja: 

Pripravite se na vznemirljive pustolovščine z novo Suzukijevo Vitaro. Ta robusten in vsestranski SUV je idealen za družine in pustolovce, ki hrepenijo po udobju in zmogljivosti tako na mestnih ulicah kot na neobljudenih poteh.

3. Suzuki Ignis – Edinstveni mestni SUV: 

Ignis ponuja edinstveno kombinacijo SUV-ja in mestnega avtomobila, s svojo edinstveno zasnovo in izjemno prostornostjo. Je idealen za tiste, ki iščejo vozilo z značajem, ki izstopa iz množice.

4. Suzuki S-Cross – Eleganca sreča praktičnost: 

Novi Suzuki S-Cross prinaša eleganco in prostornost v svet SUV-jev. Z napredno tehnologijo, prostorno notranjostjo in izboljšanimi varnostnimi funkcijami je S-Cross popoln spremljevalec za vse vaše družinske avanture.

Posebne ponudbe in financiranje: V Avto Jarc smo za vas pripravili posebne ponudbe in možnosti financiranja, da bo vaš nakup Suzukija še bolj privlačen. Obrnite se na nas za več informacij o aktualnih promocijah in ugodnostih. Obiščite nas in opravite brezplačno testno vožnjo.

Pooblaščeni servis Suzuki v Avto Jarc

Ne pozabite, da poleg izjemne ponudbe avtomobilov Suzuki, v Avto Jarc ponujamo tudi celovite servisne storitve za vse modele Suzuki. Kot pooblaščeni servis Suzuki smo zavezani zagotavljanju najvišje ravni vzdrževanja in popravil vašega vozila.

  1. Strokovno servisiranje: Naši certificirani servisni tehnični strokovnjaki uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo in originalne Suzuki dele, da zagotovijo, da vaše vozilo deluje brezhibno in varno.
  2. Redno vzdrževanje: Redno vzdrževanje je ključnega pomena za dolgo življenjsko dobo in optimalno delovanje vašega Suzukija. Nudimo celovite pakete za redni servis, ki so prilagojeni potrebam vašega vozila.
  3. Originalni deli in dodatna oprema: Zagotavljamo širok izbor originalnih delov in dodatne opreme Suzuki, ki so na voljo za vse modele. Ne glede na to, ali potrebujete nadgradnjo ali zamenjavo dela, vam lahko pomagamo najti prave izdelke.
  4. Transparentno in pošteno cenovno politiko: Verjamemo v transparentnost in poštenost, zato so vse naše cene jasno navedene. Pred začetkom kakršnega koli dela boste prejeli natančno cenovno oceno, brez skritih stroškov ali presenečenj.

V Avto Jarc se zavedamo, kako pomembno je, da vaš avtomobil deluje brezhibno. Zato smo tukaj, da zagotovimo, da bo vaš Suzuki vedno v najboljšem stanju. Stopite v stik z nami še danes, da razporedite svoj naslednji servisni termin ali obiščite naš salon, da se pogovorite o vaših servisnih potrebah.

Obiščite Avto Jarc danes in doživite popoln testno vožnjo z vašim potencialnim novim Suzuki avtomobilom. Naša ekipa strokovnjakov je tukaj, da vam pomaga pri izbiri popolnega modela, ki bo ustrezal vašemu življenjskemu slogu in potrebam. Ne zamudite priložnosti, da postanete ponosni lastnik enega izmed vodilnih avtomobilov na trgu.

Za podrobnejše informacije nas pokličite na 02 450 34 00 ali nam pišite na servis@avtojarc.si ali obiščite spletno stran Avto Jarc.

  • 0 Comment

IMATE VPRAŠANJA ZA NAS

AvtoJarc © 2021, vse pravice pridržane.

Izdelava strani