Get in Touch
Pomaknite se navzdol
Kategorije
//Suzuki pri Avto Jarc!

Suzuki pri Avto Jarc!

1 oktobra, 2021Kategorija : Novosti

Ponosno vam sporočamo, da smo postali novi pooblaščeni trgovec in serviser za vozila SUZUKI v Mariboru.

Izbirate lahko med vozili: IGNIS, SWIFT, SWIFT SPORT, VITARA, ACROSS, SWACE in S-CROSS SX.

VITARA:
MOČNEJŠA, DRZNEJŠA,ZASNOVANA ZA VSAKO AVANTURO.

Pripravite se na zunanjost, ki izžareva moč in energijo. Prepoznaven in drzen zunanji videz Vitare lovi poželjive poglede na vsakem kilometru. Naj vas Vitarina izvirna oblika žene, da ste vedno na preži za dogodivščinami na cesti in izven nje. Oplemenitite svojo vožnjo z živahnim zunanjim vtisom in povzdignite svoje čute z notranjo prefinjenostjo odraslega SUV-a.

Vitra

S-CROSS SX4:
DIZAJN ODSEVA ZNAČAJ

Videz, ki ustvarja neizmerno željo po pustolovščini. SX4 S-CROSS ponosno izžareva svoj pogum in samozavest. Odkrijte dizajn, ki odseva značaj doraslega križanca (crossover) z mišičastim sprednjim delom, drznim SUV slogom in odličnimi notranjimi vrednotami. Pravi rojeni raziskovalec. Poln dinamike in moči.

S-cross

SWIFT:
Sodoben, športen in zelo zabaven.

Ko prvič zagledate SWIFT-a, se zaljubite v njegov sodoben, značilen videz – ko pa se usedete vanj in zaženete motor, resnično vzljubite občutek. SWIFT je namenjen ljudem, ki jih žene strast do vožnje, opazijo podrobnosti in jih ni strah pustiti pečata v mestu.

Swift

IGNIS:
Želite izstopati iz množice?

Predstavljamo vam edino ultra kompaktno športno terensko vozilo. Drzna, značilna oblika v kombinaciji z mestno funkcionalnostjo – to bo vaša edinstvena izkušnja. Vozite ga tudi vi in vsako potovanje bo pustolovščina.

Ignis

SWIFT SPORT:
Moč in učinkovitost

Značilna prednost visoko zmogljive kombilimuzine je zelo odzivno pospeševanje, ki ga omogoča mogočnih 235 Nm navora iz novega turbo motorja z neposrednim vbrizgom. To zmogljivost odlično dopolnjuje 6-stopenjski ročni menjalnik, ki zagotavlja gladko prestavljanje. Velike izboljšave pogonskega sklopa odpirajo možnosti za novo stopnjo športne vožnje, 48V SHVS blagi hibridni sistem pa omogoča bolj učinkovito porabo goriva.

Swift sport

ACROSS:
Izjemno vznemirljiva zunanjost

Športnost in robustnost se združujeta v izstopajočo obliko športnega terenca (SUV), katere značaj poudarjajo kvadratni robovi, poligonalni motivi in športna sprednja maska z visokim odbijačem in veloko odprto rešetko.

Across

SWACE:
Izrazite športno dovršenost

Swace očara na vsakem koraku, je dinamičen in atletski. Njegov športni obraz krasita ostra dvojna LED žarometa in velika sprednja maska v obliki satovja. Njegova nizka in široka silhueta, polna prefinjenih detajlov, daje avtomobilu posebno auro, ki lovi poglede mimoidočih, ko se samozavestno zapeljete po cesti.

Swace
  • 0 Comment

Ready To order Your Project ?


IMATE VPRAŠANJA ZA NAS

AvtoJarc © 2021, vse pravice pridržane.

Izdelava strani